Crowdfunding för att nå dina drömmars mål

Stora scenen Speakers: Daniel Lehto, Jonas Darnell, Kristofer Stenskog

Drop-in Nybörjarvänlig Rollspel Serier

Stora scenen

Daniel Lehto , Jonas Darnell , Kristofer Stenskog

Crowdfunding via Kickstarter, Gofundme och andra plattformar blir en allt vanligare metod för att finansiera spännande kulturprojekt. Men crowdfunding är ingen magisk trollformel som plötsligt gör dina drömmar till verklighet – det krävs blod, svett och tårar för en lyckad kampanj. Här får vi möta tre personer som varit inblandade i framgångsrika crowdfundingkampanjer. Missa inte detta samtal om du själv bär på drömmar om att finansiera ditt eget projekt!

Jonas Darnell har crowdfundat samlingsalbum med Herman Hedning och nu senast lyckades han starta ett nytt serieförlag för att kunna ge ut Herman Hedning som serietidning.

Kristofer Stenskog är spelskaparen från Skellefteå som finansierade rollspelet Agents Of Concordia med hjälp av crowdfunding och nu satsar på att göra Strangewood Studios till ett stort namn.

Eloso Förlag lanserade rollspelsversionen av Handbok för superhjältar via crowdfunding, och ser nu ut att revolutionera rollspelsbranschen i Sverige på samma sätt som Handbok för superhjältar redan revolutionerat den svenska barnboksbranschen. Daniel Lehto delar med sig av Elosos upplevelser.

Moderator: Anna Erlandsson

Daniel Lehto

Spelkonstruktör

Jonas Darnell

Serietecknare - Herman Hedning