Premiär för Conan Unconquered på Nordsken

Premiär för Conan Unconquered på Nordsken

Conan Unconquered, det nya realtidsstrategispelet som är skapat av Command & Conquer veteranerna på Petroglyph kommer ha sin skandinaviska premiär på Nordsken i Funcoms monter.

Detta helt nya spel som utspelar sig i Conan-universumet är ett RTS-spel med en tvist där man blandat överlevnadselement med ett klassiskt strategispel. Våg efter våg av fiender kommer mot dig och du behöver hantera resurser som mat, guld, trä och järn för att lyfta och expandera sin stad, träna dina trupper och forska fram nya teknologier för att förstärka sitt försvar. Du kan spela spelet helt själv eller tillsammans med en vän i ett co-op läge. Båda spelarna kan bygga strukturer fritt, forska och bygga väggar. Alla strukturer delas vilket ger en helt unik och kooperativ multiplayer upplevelse.

Striderna kommer vara blodiga och brutala och spelarna behöver hantera allt från rasande bränder till högar med lik som sprider sjukdom.

Dom brutala horderna står vid dina portar. Kommer du att falla eller stå kvar stark?

Vi är fantastiskt glada över att vi får premiären för Conan Unconquered. Vi har mängder av spelare på plats som gillar strategiska spel och Conan Unconquered kommer vara helt rätt för dom säger LInn-Marie Edlund, projektledare för Nordsken.

Funcom är en oberoende utvecklare och publicist av spel för PC och konsol. På Nordsken kommer Funcom visa upp det helt nya Conan Unconquered samt Switch-versionen av det populära spelet Mutant Year Zero: Road to Eden som släpps 25:e juni.

Gameplay från spelet kan ses i denna video:
https://www.youtube.com/watch?v=gi4zjPybHY0&feature=youtu.be